informace 4.9.2023

Vážení rodiče.

Zdravím Vás na začátku nového školního roku.

Posílám pár důležitých informací.

  1. Nástup do II. třídy 4. září 2023. Začátek výuky v 7:40, příchod do třídy 7:30 (bez rodičů). Konec výuky v 9:15, odchod na oběd (zájem bude zjištěn v 8:00 – proto prosím informujte své děti, zda půjdou v pondělí na oběd), po obědě odchod do družiny nebo domů.
  2. V úterý 5.9.2023 děti odcházejí na oběd v 11:45 a posléze do družiny nebo domů.
  3. Děti dostanou spoustu pracovních sešitů. Je možné, aby si je odnesly hned v pondělí, proto jim prosím dejte rovnou aktovku nebo nějakou tašku. Všechny pracovní sešity, které děti donesou domů prosím podepište. Podepište na titulní stranu do spodního pravého rohu. Obalovat pracovní sešity nemusíte. Pracovní sešity zatím nechte doma. Budu vás postupně informovat kdy který donést. Pokud děti dnes neodnesly, odnesou zítra 5.9.2023
  4. Dle rozvrhu se budeme učit od středy. Proto v úterý nemusí mít děti žádné učebnice. Stačí jen pouzdro, pití, svačinu, čip a klíče od šatny.
  5. Prosím nosit učebnice a pracovní sešity jen dle rozvrhu.
  6. Nezapomeňte prosím během týdne donést převlečení do Tv a kufřík do Vv a Pč.
  7. Děti dostanou Žákovskou knížku, kterou prosím také podepište a informace které budou přiložené + rozvrh hodin do ŽK vlepte nebo přepište. 
  8. Budu vybírat 809Kč na pracovní sešity (Některé pracovní sešity s námi budou přecházet do III. třídy), 150Kč na hygienické ubrousky, 150Kč na kopírování a 300Kč do třídního fondu. Jsem si vědoma toho, že je to dost peněz. Proto nabízím variantu 300Kč do TF zaplatit až v měsíci říjnu. Peníze prosím neposílejte po dětech
  9. 7.9.2023 proběhne třídní schůzka. V 15:30 společné setkání rodičů prvního stupně ve školní družině s paní ředitelkou (cca 15 min), poté přesun do třídy. Zde mi můžete dát peníze. Dostanete odměně další informace a jsem připravena na vaše dotazy.

Děkuji za přečtení

Základní škola

Mateřská škola

Nahoru